Back to top

Aigües de Mataró participa en el II Fòrum sobre Medi Ambient i Món Local

El Fòrum, sota el títol Energia i Sostenibilitat: Nous temps, noves oportunitats, té lloc al Tecnocampus

Els dies 21 i 22 de març Mataró ha acollit el II Fòrum sobre Medi Ambient i Món Local a les instal·lacions del Tecnocampus, amb el títol Energia i Sostenibilitat: Nous temps, noves oportunitats. Dins d’aquesta jornada s’han realitzat visites tècniques a equipaments mediambientals.

Aigües de Mataró a presentat als visitants el SIG com a eina de gestió de les xarxes d'abastament i clavegueram fent un breu resum de les funcionalitats del sistema: representació i localització geogràfica, accés a la informació tècnica i administrativa, generació de mapes temàtics i suport a la gestió d'avaries i al manteniment preventiu, entre d'altres. Així com l’eina de telecomandament que s’ha desenvolupat per gestionar les instal·lacions de la xarxa d’abastament i clavegueram de forma on-line controlant entre d’altres els nivells i cabals, la programacions d'elements singulars, la gestió d'alarmes, la consulta de diversos paràmetres i històrics.