Back to top

Aigües de Mataró informa de dues avaries fortuïtes a la xarxa d’abastament d’aigua, produïdes a la Carretera de Cirera i al carrer Nicolau Guanyabens

El servei de subministrament d’aigua als abonats quedarà restablert a mitja tarda.

Aigües de Mataró informa que avui dimecres al voltant de les 12h. del migdia s’ha produït dues avaries fortuïtes a la xarxa d’abastament d’aigua, a la Carretera de Cirera, davant Rda. Frederic Mistral i al Carrer Nicolau Guanyabens.

S’està treballant en aquesta incidència per restablir el servei de subministrament d’aigua el mes aviat possible, i s’estima que a mitja tarda tots els abonats afectats disposaran del servei d’aigua.

Els carrers afectats són el següents: Caramelles, Plató, Nicolau Guanyabens, Creu Roja, Tres Tombs, Riera de Cirera, Torrent del Piques, Joan Fuster, Torrent d’en Pregaria, Hel.lade, Joan Salvat Papasseït, Josep Vicenç Foix, Frederic Mistral, Riera Figuera Major, Pitàgores.