Back to top

Aigües de Mataró renova els claveguerons del Camí Ral entre Sant Pere i Sant Joan

Les obres s’inicien aquest proper dilluns 16 de maig i tenen una durada aproximada de 2 mesos

La companyia municipal Aigües de Mataró inicia aquest dilluns la renovació dels claveguerons del Camí Ral, en el tram comprès entre els carrers Sant Pere i Sant Joan. L’obra, que s'ha adjudicat a l’empresa García Cano e Hijos, SA , amb un pressupost de 24.391,13 €, IVA exclòs, té una durada prevista de 2 mesos

Les obres es duen a terme aprofitant que l’Ajuntament de Mataró està reurbanitzant el Camí Ral entre Sant Antoni i Sant Joan, i que ampliarà properament en el tram Sant Pere-Sant Joan. Aquest renovació es realitza per trams de manera consecutiva per tal de minimitzar les molèsties als vianants i als accessos als guals de vehicles.

Substitució claveguerons
Així, Aigües de Mataró renovarà part dels claveguerons existents a al zona, alguns dels qual tenen una antiguitat de més de 100 anys. Els nous claveguerons seran de PVC de paret massissa amb un diàmetre mínim de 200 mm. En total es calcula que es renovaran fins a 30 claveguerons a tot el tram del Camí Ral entre Sant Pere i Sant Joan.

Serveis afectats
Durant l’execució de les obres es poden veure afectats trams de la xarxa telefònica, línies de baixa tensió i mitjà tensió, així com la xarxa de gas i aigua potable.