Back to top

El concurs radiofònic “La pista de l’aigua” ja té guanyador del mes de maig

El premi consistia en una càmera fotogràfica

El passat dilluns 6 de juny es va donar a conèixer el guanyador de la tercera edició del concurs mensual de Matarò Radio, "La Pista de l'Aigua", patrocinat per Aigües de Mataró,i que convida els joves de Mataró a endevinar diverses incògnites sobre un indret concret de la ciutat. L’afortunat va ser Helena Pou, i que va encertar la resposta correcte corresponent al programa del mes de maig.

El gerent d’Aigües de Mataró, Llorenç Alerm, va ser l’encarregat de donar el guanyador el premi, que consistia en un xec regal valorat en una càmera fotogràfica

Quart programa

 

Referent al quart concurs de la Pista de l’Aigua, gira entorn el medi ambient a la ciutat de Mataró. Els oient tenen un mes per encertar la resposta correcta –que també es pot seguir a la seva plana de Facebook. El premi per al concurs del mes de maig és una impressora multijunció.