Back to top

Aigües de Mataró explica la gestió integral de l’aigua a 40 alumnes de Mataró

El 18 de desembre s’inaugura a Mataró la Casa Capell, un espai dedicat a la sostenibilitat

Els dies 18,20,25 i 27 de gener la companyia municipal Aigües de Mataró explicarà a 40 alumnes de la ciutat el funcionament de la gestió integral de l’aigua i com es du a terme a Mataró. Les visites, formades per alumnes de Tecnoficis del Servei d’Ocupació de Mataró (SOM) de l’Institut Municipal de Promoció Econòmica (IMPEM) , es du terme en col•laboració amb la Regidoria de Sostenibilitat de l’Ajuntament de Mataró.

Durant les visites, els joves acudiran en primer lloc a la Casa Capell, on s’explicarà el cicle integral de l’aigua i la sostenibilitat aprofitant la presència de la companyia municipal en aquest espai. Posteriorment aniran a la seu d’Aigües de Mataró, on podran veure com funciona la gestió del cicle de l’aigua que la companyia realitza a la ciutat de Mataró.