Back to top

Aigües de Mataró millora el clavegueram del carrers Don Quixot i d'El Toboso

Dins la urbanització de l’espai interior de l’illa d’habitatges del Grup les Santes

L’Ajuntament urbanitzarà l’espai interior de l’illa d’habitatges del Grup les Santes. Aquesta zona es troba situada entre els carrers de Don Quixot, d’Enric Prat de la Riba i la ronda de Miguel de Cervantes al barri de Rocafonda-El Palau-Escorxador. L’objectiu de l’actuació és millorar aquest espai públic amb la supressió de les barreres arquitectòniques, la instal·lació de nous serveis i nou mobiliari urbà.

Abans de l’inici d’aquestes obres, la companyia d’Aigües de Mataró ha iniciat una actuació per millorar el clavegueram dels carrers de Don Quixot i d’El Toboso i connectar un nou clavegueró a la futura Biblioteca Municipal Antoni Comas.

Aquesta obra s’inicià el 17 de gener i la seva durada prevista es de 2 mesos, amb un pressupost d’obra de 46.768 €. (IVA exclòs) i contractada a l’empresa Construccions Garcia Cano e Hijos SA.