Back to top

La Casa Capell dedica el segon trimestre a l’aigua a Mataró

Es duran a terme un cicle de conferències i projeccions, a més d’una exposición temporal dedicada a la relació de Mataró amb l’aigua

Aigües de Mataró col·labora amb el servei de Medi Ambient i Sostenibilitat de l’Ajuntament de Mataró en el disseny, programació i implantació de les diferents propostes i activitats que es duran a terme durant el segon trimestre a la Casa Capell.

La Casa Capell és un equipament municipal situa al Parc Central de Mataró que, sota l’aparença d’un habitatge comú, busca mostrar a tothom certs aspectes que tenim a l’abast per encaminar-nos cap a un desenvolupament sostenible.

Les activitats programades en aquest segon trimestre estan centrades en el vector de l’aigua, amb l’exposició “Aigua i Mataró: el circuit d’una ciutat”, diverses conferències i passis de vídeos temàtics sobre l’aigua.