Back to top

Informació sobre les glaçades

El passat cap de setmana, Aigües de Mataró va atendre mes de 600 incidències provocades per les glaçades.

El passat cap de setmana, Aigües de Mataró va atendre mes de 600 incidències provocades per les glaçades, reforçant el dispositiu intern d’actuació i de guàrdies, en estreta col•laboració i coordinació amb el Servei de Protecció Civil de l'Ajuntament que va activar el Pla Bàsic d'Emergències Municipals.La companyia va rebre 612 trucades, la majoria de les quals per demanar informació sobre problemes particulars per manca d’aigua o trencament de muntants i fuites, tant sols dues de les trucades van afectar a la xarxa de distribució. Les oficines de la companyia es van mantenir obertes fins a mitja nit per atendre presencialment als ciutadans i els telèfons van estar actius les 24 hores per personal propi.

Consells sobre les glaçades