Back to top

Aigües de Mataró renovarà el clavegueram dels carrers Sant Valentí i de Joan B. Balançó i Boter

Aigües de Mataró renovarà el clavegueram del carrer de Joan B. Balançó i Boter. També es farà nova la xarxa d’aigua de la ronda de Joan Peiró i carrers adjacents.

La Junta de Govern Local va aprovar ahir, dilluns 13, el projecte de renovació del clavegueram del carrer de Joan B. Balançó i Boter, al barri de Pla d’en Boet, i el projecte de renovació de la xarxa d’abastament d’aigua potable de la ronda de Joan Peiró, torrent de la Pólvora i carrers de Cáceres i de Sevilla, a Cirera.

Les dues actuacions estan previstes al programa d’inversions d’Aigües de Mataró per aquest any i formen part, respectivament, del Pla Director del Clavegueram i del Pla Director de l’Aigua de Mataró 2011-2025. (Veure més)