Back to top

Renovació del Consell d'Administració i de la cúpula directiva d'Aigües de Mataró

Nomenament del nou conseller i incorporació del Director d’Administració i Finances

El passat dia 12 d’abril la Junta General d’Aigües de Mataró, va nomenar nou membre del Consell d’Administració de la societat municipal Aigües de Mataró, al Sr. Santiago Giménez Serra, diplomat en relacions laborals i director d’entitat bancària, en substitució del fins ara conseller el Sr. Jordi Fàbregas Casas. El Sr. Giménez va prendre possessió del càrrec el dia 3 de maig, i començarà a exercir el càrrec en el proper Consell d’Administració de la societat previst per aquest mes de maig.

Dins el marc de la consolidació organitzativa de l’empresa municipal d’aigües amb l’objectiu d’assolir major eficiència en un moment en el que la situació econòmica exigeix extremar el control de despesa sense minvar la qualitat del servei, durant aquest mes de maig s’incorporarà per a exercir les tasques i funcions del Director d’Administració i Finances d’Aigües de Mataró, el Sr. Antoni Uix, fins ara gerent del Tecnocampus.

El Sr. Antoni Uix, té 58 anys i és llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials i Censor Jurat de Comptes. Vinculat a l’Escola Pia de Mataró, durant 14 anys n’ha estat el seu Director Financer i Administrador i durant 8 anys ha sigut el gerent de la Universitat de Vic. Els darrers 5 anys ha estat gerent del Tecnocampus i una part  activa i important en el desenvolupament del parc tecnològic.

Aigües de Mataró empren així una reorganització de la cúpula directiva per millorar la gestió i eficiència interna i donar un millor servei a la ciutat.