Back to top

Aigües de Mataró col.labora en la campanya de sensibilització "Mataró estalvia aigua"

Es preveu el lliurament als ciutadans de mecanismes d'estalvi d'aigua

 Aigües de Mataró col.labora en la campanya de sensibilització “Mataró estalvia aigua”, que ahir la regidora de Medi Ambient i Sostenibilitat, Montserrat Rodríguez, va presentar en roda de premsa coincidint amb la celebració del Dia Mundial del Medi Ambient.

La campanya preveu diverses activitats, entre elles el lliurament als ciutadans de 570 jocs de mecanismes d’estalvi d’aigua per a les llars, consistents en tres mecanismes airejadors -reductors per les aixetes i un reductor de cabal per a la dutxa (també inclou una clau per facilitar la instal·lació i una bossa marcada per comprovar el volum d’aigua que t’estalvies mesurant abans i després de les instal·lacions). Aquests mecanismes es podran recollir gratuïtament fins al 15 de juny a la Casa Capell (passeig de l’Orfeó Mataroní, 15. Parc Central), de 9 a 14 h i de 17 a 21 h. Només cal que els ciutadans portin la factura d’Aigües de Mataró i responguin a un qüestionari senzill sobre els seus hàbits de consum.

Els dispositius per estalviar aigua també es podran recollir a la seu d’Aigües de Mataró (carrer de Pitàgores, 1-7), de dilluns a dijous de 8 a 17.30 h i divendres de 8 a 14.30 h; i a Mataró Ràdio (Centre Cívic Pla d’en Boet. Carrer de Juan Sebastián Elcano, 6, 1r pis), de dilluns a divendres de 9 a 14 h i de 16 a 19 h.

DIPTIC ESTALVI AIGUA