Back to top

Xerrada de divulgació pels alumnes del IES Thos i Codina

Informació de la gestió de l’aigua a la ciutat de Mataró

 Ahir dia 18 de juny, es va fer a la sala d’actes d’Aigües de Mataró una exposició del cicle integral de l’aigua als alumnes del institut Thos i Codina.

Van participar prop de 90 alumnes entre 13 i 14 anys, interessats per conèixer la distribució de l’aigua a la ciutat  donat que estan fent el Treball de Síntesi  sobre l’aigua i els residus de Mataró.

Es va fer una breu presentació de la companyia i es va explicar la importància de l’aigua al mon, així com la gestió de la xarxa d’abastament d’aigua i la xarxa de clavegueram i la de reg, oferint  informacions concretes de cadascuna d’elles per entendre els conceptes i la seva gestió.

Es va incidir en la bona feina de gestió i conscienciació feta per la companyia al llarg dels anys en relació a l’eficiència, l’estalvi d’aigua, i també en relació al consum responsable de la ciutadania de Mataró, sent un referent a seguir.

Finalment es va donar un conjunt de recomanacions i consells de mesures d’estalvi d’aigua, que tots podem fer a casa, per tal de preservar aquest be tant preuat com escàs.