Back to top

Aigües de Mataró col•labora a les 48 Hores Open Puig i Cadafalch

Amb el nom de: “L’arquitectura de l’aigua un patrimoni per descobrir a Mataró.

Aigües de Mataró col.labora en la segona edició de les 48 Hores Open Puig i Cadafalch, que donarà a conèixer els elements més representatius que relacionen l’aigua i l’arquitectura a Mataró a través de conferències, visites i portes obertes del 14 al 16 de desembre. La conferència "400 anys d'abastament d'aigua a Mataró" del 14 de desembre anirà a càrrec d'en Rafael Montserrat i Bartra.

Amb el nom de “L’arquitectura de l’aigua, un patrimoni per descobrir a Mataró”, s’ha organitzat un cap de setmana d’activitats amb l’objectiu de difondre el patrimoni de la ciutat de manera gratuïta promovent la participació, el descobriment, el coneixement i l’experimentació en pròpia persona del patrimoni arquitectònic de la ciutat relacionat amb el món de l’aigua, alhora que es reivindica la figura de l’arquitecte mataroní Josep Puig i Cadafalch en la seva vessant més polifacètica, en aquest cas en el seu aspecte com a arquitecte municipal i el seu treball en l’obra pública. 

Més enllà del cap de setmana i sota el mateix nom “L’arquitectura de l’aigua un patrimoni per descobrir a Mataró”, el Museu de Mataró mostra una exposició de plànols , objectes i altres elements relacionats amb la història de la distribució de l’aigua. I també el “ Concurs Open Foto” amb fotografies d’edificis o espais visitats durant el cap de setmana de l’Open. (Veure programa )