Back to top

Any internacional de la cooperació en l’esfera de l’aigua

El passat 22 de març es va celebrar el dia mundial de l’aigua

Cada any, el dia mundial de l’aigua destaca un aspecte important i particular relacionat amb l’aigua. Aquest 2013 la temàtica escollida és “la Cooperació en l’Esfera de l’Aigua” i te com a objectiu cridar l’atenció internacional i assolir els Objectius de Desenvolupament del Mil·lenni, uns objectius que van mes enllà d’oferir l’accés sostenible de l’aigua potable i dels serveis bàsics de sanejament.

Es doncs una altre oportunitat que es suma a les existents com l’Agenda 21 o la lluita contra el canvi climàtic, on a través del diàleg i la cooperació es fixa “reduir a la meitat, per l’any 2015, el percentatge de persones sense accés sostenible a l’aigua potable i als serveis bàsics de sanejament”.

Aigües de Mataró va participar a Mataró Radio dins el programa “La Tarda” en un especial dedicat al dia mundial de l’aigua.