Back to top

Aigües de Mataró col·labora en les X Jornades Científiques de Mataró

Aigües de Mataró col•labora com cada any a les Jornades Científiques i es compromet aquest 2013 amb “l’Any internacional de la Cooperació en l’Esfera de l’Aigua”

Aigües de Mataró col·labora a la desena edició de les Jornades Científiques, que aquest any ha tingut per objectiu mostrar a la ciutadania les activitats científiques que es realitzen en els centres d’educació secundària.

Dins d’aquesta col·laboració s’ha patrocinat els obsequis pels alumnes de segon de batxillerat que han presentat els treballs de recerca, dels centres educatius de Mataró que hi han participat. Així com la instal·lació d’una carpa on es va exposar informació de “L’aigua al mon”, “el consum d’aigua en una vivenda tipus” i “El circuit de l’aigua a Mataró”.