Back to top

Construcció d'un nou tram de clavegueram per anul•lar xarxa existent en mal estat a la ronda Joan Peiró

Aquesta actuació és necessària per resoldre la incidència rebuda pels ciutadans afectats, a conseqüència de les pluges del 12 de setembre.

Aigües de Mataró ha començat avui, 23 de setembre, els treballs de renovació de la xarxa de clavegueram en mal estat situada a la cruïlla de la ronda Joan Peiró i el carrer Càceres.

El proppassat 12 de setembre, es rep una incidència que presenten els habitants d’una finca, on exposen que quan plou surt aigua per un escocell que tenen al davant de la façana i també humitats a la paret.  En resposta a aquest fets, es realitzen una sèrie d’inspeccions els dies 17 i 18 de setembre, en diferents trams del col·lector de formigó, i es localitza un embús provocat per l’ensorrament de la canalització.

Per normalitzar el servei, es fa una primera intervenció consistent en substituir el tram ensorrat de formigó de davant el domicili afectat, per un d’igual diàmetre D200, de PVC massís.  Avui dilluns, es procedeix a deixar fora de servei part de tram afectat i s’executarà un nou tram de xarxa de clavegueram per poder conduir les aigües del col·lector del carrer Càceres a el col·lector principal  de la ronda Joan Peiró de diàmetre  D400 de formigó.

L’actuació té una durada de 2 setmanes i l’obra  ha estat adjudicada a l’empresa Garcia Cano e hijos, SA.