Back to top

Cloenda de l’Any Internacional de la Cooperació en l’Esfera de l’Aigua.

Aigües de Mataró col•labora amb la Casa Capell en la commemoració de l’Any Internacional en la Cooperació en l’Esfera de l’Aigua

Aigües de Mataró s’ha compromès enguany amb “l’Any de la Cooperació en l’Esfera de l’Aigua” per a la consecució dels Objectius del Mil·lenni que van més enllà d’oferir l’accés sostenible de l’aigua i dels serveis bàsics de sanejament. És una altra oportunitat que se suma a les existents com l’Agenda 21, la lluita contra el canvi climàtic, que a través del diàleg i la cooperació es pretén com un dels objectius “reduir a la meitat, per l’any 2015, el percentatge de persones sense accés sostenible a l’aigua potable i als serveis bàsics de sanejament”.

Per fer-ne divulgació d’aquesta commemoració, dins el primer trimestre, Aigües de Mataró, va col·laborar a les  Jornades Científiques de Mataró per fomentar en la ciutadania el coneixement i la responsabilitat compartida d’un bon ús de l’aigua i la importància per l’existència de tota la Humanitat.

En aquest darrer trimestre, es col·labora amb la Casa Capell,  que  té programades pel mes de novembre i com a fil conductor l’aigua una sèrie d’activitats, com a cloenda d’aquest any, entre les quals es troben una exposició “Tant clar com l’aigua” i tallers diversos, entre els que destaca “Aigua virtual” , que ens portaran a conèixer altres vessants de l’aigua que ens sorprendran.