Back to top

Aigües de Mataró patrocina i col•labora en les XI Jornades Científiques de Mataró

Les jornades científiques contribueixen a transmetre i conscienciar a la ciutadania de la importància de la ciència en el desenvolupament de la nostra societat.

Aigües de Mataró signa un conveni de col·laboració amb els organitzadors de les XI Jornades Científiques de Mataró, patrocinant i col·laborant en l’entrega de premis en la XI Mostra de treballs de recerca, a càrrec d’estudiants de segon de batxillerat dels centres de Mataró i d’Arenys de Mar. Aquestes s’inicien el divendres 28 de març a la sala de Postgraus del Tecnocampus Mataró-Maresme amb la mostra de treballs de recerca dels diferents centres educatius i continua dissabte a la plaça Santa Anna amb activitats de ciència al carrer.

Aigües de Mataró participa en la fira de la ciència al carrer amb un estand dedicat a la Factura digital (ww.cadagotaajuda.cat), per promoure el canvi de la factura en paper a la factura digital, amb una doble missió, ser més sostenibles i més solidaris. Els diners que s’estalviïn aniran a fer créixer l’ajuda social a través del fons per a famílies en risc d’exclusió social.