Back to top

Aigües de Mataró compromesa amb el projecte “Mataró ciutat de valors” col•labora en el valor de la Sostenibilitat

Un valor que esta lligat de forma directe a la gestió del cicle integral de l’aigua

Aigües de Mataró, com a empresa municipal, es planteja com a punt prioritari, orientar la seva estratègia i política empresarial cap el desenvolupament sostenible, sap que té un paper molt important a realitzar, per la proximitat al ciutadà i que aquesta millora en l’actuació ambiental, no tant sols repercutirà en un benefici propi, en un benefici medi ambiental, sinó que també constitueix un exemple per a la comunitat.

Aigües  de  Mataró,  realitza  la  gestió  de  l’aigua  des  d’una  mirada  ampla,  basada  en  un  ús sostenible d’aquest be natural.   Entenem l’aigua no com un bé comercial, sinó com un recurs natural i un patrimoni que s’ha de protegir i gestionar de forma eficient, ha de ser valorada con a recurs i com a part indispensable de la vida, del medi ambient i de les relacions socials, econòmiques i culturals de la nostra societat.

Aigües de Mataró planteja la gestió eficient com a fonament de la sostenibilitat de l’aigua a la ciutat de Mataró.

Les accions que es durant a terme son les següents:

I.      Dins el programa de Mataró Radio “Cada gota compta”, el 6 de Maig, el Sr. Ll. Sancliment parlarà de la gestió eficient com a fonament en la sostenibilitat de l’aigua a Mataró i de les diferents accions medi ambientals que realitza la companyia.

II.     Presentació a finals de Maig de la plataforma web “www.cadagotaajuda.cat” com una plataforma o eina de comunicació amb el ciutadà, amb el client, amb la ciutat, hi on s’explicaran els valors de la Sostenibilitat, la Responsabilitat Social, la Eficiència i Qualitat, així com la innovació que Aigües de Mataró realitza.

III.     Activitat de “Tast d’aigües” . A través del tast de diferents aigües ens endinsarem dins el mon de l’aigua, de la gestió i del medi ambient del cicle integral de l’aigua. Aquesta activitat es realitzarà a la Casa Capell i es realitzarà en col∙laboració amb el servei d’educació i divulgació d’Aqualogy, els dies dimarts 27 de maig a les 15.30 i dijous 29 de maig a les 19:30h.