Back to top

Aigües de Mataró compromesa amb el valor de la Sostenibilitat, organitza un tast d’aigües a la Casa Capell

Aquesta activitat s’emmarca dins el projecte “Mataró ciutat de valors”

Aigües de Mataró  esta compromesa amb el valor de la Sostenibilitat, un valor lligat de forma directe a la gestió del cicle integral de l’aigua.

Coneixes les propietats organolèptiques de l’aigua? I les propietats ambientals? Els propers dies 27 i 29 de maig  a les 15.30 i 19.30 respectivament, organitzem a la Casa Capell, una activitat al voltant d’un tast d’aigües, i emmarcada dins el projecte “Mataró Ciutat de Valors.

Aquesta activitat adreçada  a tota la ciutadania, permet a partir d’una aproximació lúdica i sensorial, posar en valor l’aigua de l’aixeta des d’un punt de vista organolèptic, alimentari i ambiental, així com el coneixement i l’expertesa d’Aigües de Mataró pel que fa al control de la qualitat de l’aigua servida.