Back to top

Participació d'Aigües de Mataró en congressos

Aigües de Mataró va estar present a la Trobada Internacional Ciutats per una Gestió Sostenible de l’Aigua que va tenir lloc el divendres 20 de febrer a Barcelona.  Francesc Codony, responsable de Microbiologia del Laboratori d'Aigües de Mataró hi va participar amb la ponència LA QUALITAT DE L'AIGUA: INTERCANVI D'EXPERIÈNCIES ENTRE ISRAEL I CATALUNYA, juntament amb el Professor Uri Marchaim,  Cap del Departament de Biotecnologia del Departament de Desenvolupament Regional de Migal ,  Institut de Recerca de Galilea (Israel).

D’altra banda, Aigües de Mataró també va patrocinar i participar al I Congrés de l’Aigua a Catalunya, organitzat per l’Associació Catalana d’Amics de l’Aigua i que es va celebrar a l’auditori del Cosmo Caixa el 18 i 19 de març.  En aquest cas Josep Portero, Cap de Sistemes d’Informació Geogràfica, i Lluís Martí, Analista desenvolupador de Sistemes d’Informació Geogràfica van presentar  la comunicació LA IMPLANTACIÓ DE LA TECNOLOGIA SIG A AIGÜES DE MATARÓ que es va divulgar en format digital.