Back to top

Aigües de Mataró patrocina la 5a edició de l'Open Puig i Cadafalch

Dissabte 17 d' octubre es va realitzar una visita guiada  del desviament dins el marc de la 5a edició de les  24 hores Open Puig i Cadafalch, organitzades per l’Ajuntament de Mataró i patrocinades per AMSA.

La cinquantena de persones que va assistir a la visita guiada d’antics equipaments va poder visitar l’interior del desviament de la Riera de Cirera i recórrer a peu el tram que hi ha des de l’entrada situada a l’inici del passeig del desviament cantonada amb el carrer Carles Padros, fins a l’accés situat a l’avinguda Amèrica fent cantonada amb passeig Cabanellas.

L’itinerari permetia visitar, a més del desviament,  la Llar Cabanellas, l’Escola Bressol Menéndez y Pelayo i l’ Escorxador.

Els actes  d’aquesta edició de l’Open Puig i Cadafalch, es tancaran el dilluns, 26 d’octubre amb la conferència Patrimoni i nous usos, el repte de la nova biblioteca a l’escorxador.

Per a més informació sobre aquestes activitats podeu visitar la web de l’Ajuntament www.mataro.cat