Back to top

Aigües de Mataró rep als alumnes del Cicle Formatiu Grau Mig d’administració i als del Programa de formació inicial d’administració, de l’Escola Pia Santa Anna de Mataró.

Aigües de Mataró ha obert les seves portes a estudiants d’ Administració de l’Escola Pia Santa Anna.

Aquest esdeveniment va ser concertat mitjançant el SOM (Servei d’Ocupació de Mataró), i va constar en la rebuda de dos grups d’estudiants interessats en el funcionament de la companyia i les tasques més administratives que s’hi porten a terme.

Es van programar dues visites: a la primera, el dijous 21 de gener,  i hi van assistir 25 alumnes d’entre 16 i 17 anys,  que cursen el Cicle Formatiu de Grau Mig.  A la segona visita van assistir-hi 15 alumnes d’entre 16 i 21 anys, estudiants del Programa de formació inicial d’administració.

En ambdós casos, es va començar per una explicació general de la companyia seguida d’una descripció de l’organigrama i explicant finalment les tasques dels departaments d’Administració, RRHH i Atenció al Públic. El departament de Recursos Humans va incidir, a més, en les aptituds i requisits que es valoren a l’hora de contractar personal com són, a més de la formació, l’actitud, l’empatia, el respecte, l’amabilitat, el compromís i el treball en equip. 

Els alumnes es van mostrar participatius, fent preguntes, sobretot, del funcionament d’AMSA i de la qualitat de l’aigua.

La visita es va tancar amb un recorregut per les instal·lacions de la seu de la companyia.