Back to top

Aigües de Mataró renova la xarxa de clavegueram i substitueix les llambordes de la plaça de Cuba i el carrer de Salvador Palmerola

Aigües de Mataró ha començat les obres de renovació de la xarxa de clavegueram i millora de la pavimentació de la plaça de Cuba i el carrer de Salvador Palmerola.

Les obres provocaran afectacions al trànsit, ja que durant tota la setmana que ve estarà tallada a la circulació la cruïlla del carrer Deu de Gener amb el carrer de Sant Joaquim.

Pel que fa a l’actuació al clavegueram, està prevista la instal·lació de 54 metres lineals de tub de PVC de 800 mm de diàmetre a la plaça de Cuba, entre el carrer de Salvador Palmerola i el carrer Deu de Gener, i la col·locació de 62 metres lineals de tub de PVC de 400 mm de diàmetre al carrer de Salvador Palmerola.

Els treballs de millora del paviment consistiran en la substitució de les actuals llambordes de granit per unes altres de formigó més llises, del mateix tipus que les existents als carrers de l’entorn.

Les obres han començat aquesta setmana amb la realització de les primeres cales i dilluns es tallarà la circulació als carrers afectats.  Des de la plaça de les Tereses s’hi podrà accedir exclusivament per anar a les places d’aparcament en zona blava. El carrer de Sant Josep Oriol entre els carrers de Sant Joaquim i de Montserrat canviarà de sentit per facilitar l’accés al pàrquing del Mercat de la plaça de Cuba. També s’hi pot accedir al pàrquing per l’itinerari Sant Benet-Cuba-Sant Josep Oriol-Sant Joaquim.   

Afectació a les parades dels mercats no sedentaris

Mentre durin les obres, i en funció del lloc on s’estiguin realitzant els treballs, algunes de les parades del mercats no sedentaris dels dijous i dissabtes es traslladaran a la plaça de les Tereses.

Les obres han estat adjudicades a l’empresa Construcciones y Servicios Faus, SA per un import de 194.487,18€ (IVA inclòs). L’actuació té una durada prevista de 12 setmanes.