Back to top

AMSA a les jornades “Fonaments de la gestió local del cicle de l’aigua”

Organitzades des del Col•legi d’Ambientòlegs de Catalunya (COAMB) i la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat (Diputació de Barcelona)

El director gerent d’Aigües de Mataró, Antoni Uix, ha participat el proppassat dia 15 de març a la jornada: “Fonaments sobre la gestió del servei: Captació i tractament. Distribució” que ha tingut lloc al Recinte de l’Escola Industrial de la Diputació de Barcelona.

La ponència presentada s’emmarca dins una sèrie de jornades “Fonaments de la gestió local del cicle de l’aigua”,  dirigides a tècnics municipals vinculats al control de la gestió del servei d’abastament d’aigua,  càrrecs electes de govern o de l’oposició, professionals d’empreses gestores, enginyeries i consultores, etc.  amb l’objectiu de donar una perspectiva general sobre els aspectes tècnics fonamentals de gestió del servei d’abastament.

En aquesta segona jornada, Antoni Uix ha presentat l’experiència d’Aigües de Mataró, explicant els aspectes tècnics i econòmics de la companyia des del marc del nou model de gestió.

Us convidem a visualitzar la ponència seguint aquest enllaç.