Back to top

Aigües de Mataró participa en la XIII Jornades Científiques de Mataró

Les Jornades Científiques contribueixen a transmetre i conscienciar la ciutadania de la importància de la ciència en el desenvolupament de la nostra societat, i fomentar en els estudiants l’interès per la Recerca científica.

Aigües de Mataró, com ha fet en els darrers anys, col·labora amb aquestes jornades signant  un conveni amb els organitzadors de les XIII Jornades Científiques de Mataró, patrocinant i col·laborant en l’entrega de premis en la XIII Mostra de treballs de recerca, a càrrec d’estudiants de segon de batxillerat dels centres de Mataró i dels centres convidats d’Arenys de Mar i Vilassar de Mar, l’Escola La Presentació i l’INS Vilatzara.

Les Jornades s’inicien el divendres 8 d’abril a la sala de Graus  del TecnoCampus Mataró-Maresme amb la mostra de treballs de recerca dels diferents centres educatius i continua dissabte, 16 d’abril a la plaça Santa Anna amb les activitats de ciència al carrer.

Les activitats d’enguany estaran orientades a posar de manifest com les accions locals afecten la sostenibilitat  global en la Naturalesa, en l’Any Internacional del Coneixement global. És per això que la companyia, que entén l’aigua com a bé comú, actua per obtenir el màxim rendiment de les seves instal·lacions per aconseguir una millor gestió de l’aigua, que junt amb la consciència d’estalvi d’aigua que tenen els ciutadans, ajudem a fer de Mataró una ciutat més sostenible, pensant en global.

Aigües de Mataró participa en la fira de la ciència al carrer amb un estand dedicat a la Factura sense paper , per promoure el canvi a la factura sense paper, amb una doble missió, ser més sostenibles amb l’estalvi de paper i més solidaris. Els diners que s’estalviïn aniran a fer créixer l’ajuda social a través del fons per a famílies en risc d’exclusió social.