Back to top

Aigües de Mataró col·labora en la 39a Fira de l’Arbre i la Natura

Aigües de Mataró col·labora i participa en la 39a Fira de l’Arbre i la Natura. Aquesta col·laboració té com a objectiu acostar la companyia al ciutadà i fer-la sentir més propera així com difondre totes les seves actuacions a la ciutat de Mataró. Tot això és possible gràcies a un conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Mataró,  l’Associació dels Amics de les Plantes, Animals i Jardins del Maresme, i la mateixa companyia d’aigües.

La Fira de l’Arbre i la Natura és un esdeveniment que fomenta els valors basats en la sostenibilitat, la racionalització i l’eficiència en l’ús dels nostres recursos naturals. Aigües de Mataró d’acord amb aquests valors, entén l’aigua com un bé comú i escàs però essencial per a la vida i del que tots en som responsables. És per això que col·labora i participa en aquest esdeveniment, per difondre aquests valors entre els ciutadans.

Us animem a visitar el nostre estand, on podreu trobar informació general de les activitats de la companyia, així com informació sobre la tarifa social, la factura sense paper i l’ús de les tovalloletes, de com afecten el medi ambient i a les avaries de les xarxes de distribució d’aigua i de clavegueram.

En l’àmbit de la Fira, es portaran a terme activitats: recreació d’un espai sobre la Pagesia tradicional, diferents tallers de treballs manuals, un concurs de dibuix i plantada de plantes de temporada per part dels infants,  entre d’altres.

Els horaris de la Fira seran els següents; Dissabte dia 11  de les 9 h a les 21 h i diumenge dia 12 de 9 h a 20 h.

Us esperem!