Back to top

Aigües de Mataró col·labora en les XIV Jornades Científiques de Mataró

Les jornades científiques pretenen promoure el coneixement científic obrint un espai als estudiants on poder exposar, difondre i valorar els seus treballs de recerca científica.

Aigües de Mataró, com cada any, col·labora amb aquestes jornades signant  un conveni amb els organitzadors de les XIV Jornades Científiques de Mataró, patrocinant i col·laborant en l’entrega de premis en la Mostra de treballs de recerca, a càrrec d’estudiants de segon de batxillerat dels centres de Mataró i dels centres convidats d’Arenys de Mar i Vilassar de Mar.

Aquestes jornades s’inicien el divendres 31 de març amb la mostra de treballs de recerca dels diferents centres educatius a la sala de Graus  del TecnoCampus Mataró-Maresme i continuen dissabte, 1 d’abril a la plaça Santa Anna amb les activitats de ciència al carrer i la IX Gimcana Científica sobre el Turisme Sostenible.

Les activitats d’enguany estaran orientades al Turisme Sostenible pel desenvolupament, tema escollit per l’Assemblea General de l’ONU, amb la intenció de promoure aquesta activitat econòmica de manera responsable, reconeixent el paper que pot jugar el turisme per donar a conèixer i apreciar la riquesa i els valors de les diverses civilitzacions i cultures i contribuir a la pau en el món.

La companyia, gestora d’un recurs natural que és un bé comú, col·labora en aquestes jornades perquè està compromesa amb el desenvolupament sostenible de la ciutat, i integra preocupacions socials i mediambientals en les operacions, activitats comercials i en  les relacions amb tots els interlocutors, treballant des de la Responsabilitat Social.

Per un món més sostenible i responsable, us esperem aquest cap de setmana!