Back to top

48 HORES OPEN PUIG I CADAFALCH Posen en relleu les primeres i últimes actuacions de l’arquitecte mataroní

Del 25 al 26 de novembre 7a Edició / 2017

Us convidem a participar en les activitats programades per la 7a edició de les 48 HORES OPEN PUIG I CADAFALCH: “Josep Puig i Cadafalch. 150 anys. Mataró: inici i final de trajecte”, organitzades per l’Ajuntament i amb la col·laboració d’Aigües de Mataró.

Per poder assistir a les visites guiades de dissabte 25 i diumenge 26 de novembre al matí, cal fer la inscripció prèvia a l’adreça de correu: urbanisme@ajmataro.cat fins al dia 23 de novembre. L’aforament és limitat.

A continuació posem el programa d’activitats:

Dissabte 25 de novembre

Itinerari 1. Puig i Cadafalch: Mataró, inici de trajecte


Can Sisternes (Casal familiar) - Can Sisternes (pati) - Can Sisternes petita o casa de llogaters - Mercat del Rengle - Botiga La Confianza - Casa Parera - Casa Natal Puig i Cadafalch - Reforma del Saló de Plens de l’Ajuntament - La Beneficiència - Casa Coll i Regàs (l’edifici) - Casa Coll i Regàs (façana interior d’illa) - Casa Coll i Regàs (pati).


De 10 a 11.30 h / Visita guiada
Can Sisternes (c. de Sant Simó, 17): Can Sisternes petita i casal familiar


De 12 a 13.30 h / Visita guiada
La casa Coll i Regàs des del pati (c. d’Argentona,55)


18.30 h Visita guiada a l’exposició Josep Puig i Cadafalch: visió, identitats, cosmopolitisme
A càrrec de la Dra. Lucila Mallart, comissària de l’exposició
Can Serra-Museu de Mataró (El Carreró, 17)


Diumenge 26 de novembre

Itinerari 2. Puig i Cadafalch: Mataró, final de trajecte


Puig i Cadafalch a la Basílica de Santa Maria de Mataró - Basílica de Santa Maria de Mataró (consolidació de la coberta i volta de la nau central) - Basílica de Santa Maria de Mataró (Capella dels Dolors) - Basílica de Santa Maria de Mataró (Capella de Sant Josep) - Basílica de Santa Maria de Mataró (Capella de Santa Llúcia i de la Mare de Déu dels Perpetu Socors) – Convent de les Caputxines.


De 10 a 12 h / Visita guiada
Basílica de Santa Maria (plaça de Santa Maria,1): Altars i capelles i espai sotacoberta de la nau central


De 12.10 a 13.30 h /Visita guiada
Convent de les Caputxines (L’Esplanada, 59): Església del convent i claustre interior