Back to top

Comunicat sobre la qualitat de l’aigua

Arran de les consultes rebudes sobre el canvi en el gust de l’aigua distribuïda a la ciutat, Aigües de Mataró informa:

  • La companyia municipal Aigües de Mataró compra a Aigües Ter-Llobregat Concessionària de la Generalitat de Catalunya, SA (ATLL) la major part de l’aigua que es distribueix a la ciutat, i que procedeix principalment del Ter.
  • ATLL ha variat en els darrers dies la procedència de l’aigua que subministra a Mataró amb motiu d’una avaria en la planta dessalinitzadora del Prat de Llobregat i de la pre-alerta per sequera, de manera que a la ciutat ara està arribant més quantitat d’aigua de la planta dessalinitzadora de la Tordera.
  • El canvi percebut en el gust de l’aigua no afecta en cap cas a les garanties sanitàries. Aigües de Mataró realitza analítiques diàries que garanteixen que l’aigua és totalment apta per al consum i que compleix els paràmetres exigits per normativa.
  • ATLL ha informat que està treballant per restablir el subministrament habitual tan aviat com sigui possible.

 

 

 

Notícia sobre l'avaria de la dessalinitzadora del Prat