Back to top

AMSA finalitza les obres al Camí del Mig

La circulació en sentit Barcelona pel Camí del Mig, entre el Camí del Sant Crist i la Via Sèrgia, ha quedat oberta. El tram havia quedat afectat per la instal·lació de les canonades que connectaran el nou dipòsit de la ronda de Bellavista amb la xarxa. Aquesta obertura al trànsit s’ha anat ajornant per problemes tècnics sobrevinguts en relació  a altres serveis soterrats existents. Això ha obligat a refer el projecte i retardar la finalització d’obres en aquesta zona.  Està previst que més endavant torni a haver-hi afectació al trànsit durant un dia amb motiu de l’asfaltat.

A finals d’octubre també està previst reobrir a la circulació el tram de l’avinguda de Josep Puig i Cadafalch entre el carrer de la Gatassa i el passeig de Ramon Berenguer, on s’està instal·lant la segona canonada (veure recorregut de les dues canonades).

Actualment estan en marxa les obres a la plaça de Granollers. L’accés a la ronda de Leopoldo O’Donnell des de la rotonda ha quedat tallat mentre que la circulació per la ronda de Joan Prim es manté oberta amb un carril per cada sentit de la marxa. De la mateixa manera, es pot accedir des de la plaça de Granollers a l’avinguda de Josep Puig i Cadafalch en sentit Argentona en un sol carril.  La data prevista de finalització de les obres d’aquesta fase és el 31 d’octubre.

Un altre dels sectors afectats és la ronda de Bellavista, on es construeix el nou dipòsit de capçalera de 7.000 m³ d’aigua. Per aquest motiu, el carril de baixada de la ronda de Bellavista està tallat al trànsit des del número 39 (a l’altura del carrer de la Garrotxa) i fins a l’accés a la zona d’aparcament de la rotonda del Camí de Traià. Sí que està permesa, però, circulació al carril de pujada des de la rotonda del Camí de Traià fins al carrer de Burriac.

Futures afectacions

Per acabar la instal·lació de les dues grans canonades que connectaran amb el nou dipòsit de la ronda de Bellavista quedaran pendents tres fases d’afectacions. D’una banda, l’últim tram de la ronda de Bellavista fins a la rotonda del Camí de Traià, el tram de l’avinguda de Josep Puig i Cadafalch comprès entre el carrer de Josep Montserrat Cuadrada i la plaça de Granollers i un darrer tram a Via Sèrgia i carrer de Josep Calvet.

L’inici d’aquesta última afectació de la Via Sèrgia cantonada amb el carrer de Josep Calvet, està previst per la segona setmana d’octubre.

Les altres noves fases s’iniciaran quan finalitzin alguns dels trams actualment en obres.