Back to top

Fuita de clor a la font ornamental de la Plaça d'Antonio Machado

Comunicat

Ahir a la tarda va haver una fuita de clor a la font ornamental de la plaça d’Antonio Machado. La companyia municipal Aigües de Mataró està investigant les causes exactes de l’incident, que inicialment es deuria a un mal funcionament en el sistema automàtic de dispensació d’aquesta substància.

A conseqüència d’aquest lamentable incident dos infants menors d’edat van ser atesos a l’Hospital de Mataró amb un quadre d’irritació per inhalació de clor a les vies respiratòries, junt amb dos agents de la Policia Local que intentaven esbrinar el focus d’emissió. Tots quatre van rebre l’alta mèdica al vespre.

La font estava en reparació per una avaria a la bomba de recirculació de l’aigua. Aigües de Mataró està procedint a la seva neteja i posada en marxa un cop s’ha descartat cap perill.