Back to top

Aigües de Mataró col·labora en la 41a Fira de l’Arbre i la Natura

Com cada any, Aigües de Mataró col·labora en la 41a Fira de l’Arbre i la Natura que es celebrarà aquest cap de setmana, 9 i 10 de març. Aquesta col·laboració és fruit d’un conveni entre l’Ajuntament de Mataró, l’Associació dels Amics de les Plantes, Animals i Jardins del Maresme, i la mateixa companyia d’aigües.

Enfocada a difondre els valors sobre el respecte a la natura, dins de les activitats principals de la programació podem trobar: la recreació d’un espai sobre la Pagesia Tradicional, tallers d’artesania, el concurs de dibuix infantil, una sembrada de plantes, una xerrada-taller sobre la Iniciació al món del cactus i l’assistència d’un conta contes. El diumenge al matí estan previstes les actuacions del Grup d’Havaneres “Vol de Gavines” i la del grup musical “Carpe Diem”.

També ofereix tot mena de productes relacionats amb la floricultura i l’agricultura, artesania i alimentació.

La fira obrirà de 9 h a 21 h el dissabte i de 9 h a 20 h el diumenge.

Us esperem!