Back to top

Aigües de Mataró amb el Dia Mundial de l’Aigua

Avui dia 22 de març es celebra el Dia Mundial de l’Aigua, per això Aigües de Mataró vol aportar el seu granet de sorra fent-ne difusió d’aquest bé tan apreciat i escàs que hem de cuidar entre tots.

AMSA treballa pel dret a l’aigua potable i sanejament de tots els ciutadans de Mataró amb diferents campanyes. Com per exemple el Fons Social, instaurat a la companyia de manera pionera el 2012, és un mecanisme d’acció social que permet atendre les factures impagades d’aigua i clavegueram  de famílies en Risc d’Exclusió. Al llarg del 2018 es va destinar 64.845, 82 € de Fons Social per pagar les factures d’aigua de 446 famílies.

Amb la Tarifa Social, un altre dels mecanismes d’acció social, es pot accedir a una reducció del preu de l’aigua.  Actualment hi ha 1.564 famílies beneficiàries  d’aquesta tarifa.

La companyia també té establert un preu especial  per ser més de tres persones empadronades al mateix habitatge, en total hi ha 11.440 subministraments  beneficiaris de la tarifa Familiar.

En cas de tenir dificultats per fer front al deute, a banda dels recursos com el Fons Social, Aigües de Mataró també facilita el pagament a terminis a les famílies que ho sol·liciten.

Per més informació podeu accedir amb el següent enllaç: https://www.aiguesmataro.com/ca/el-nostre-compromis-amb-la-societat

El cartell que hem publicat a la notícia, pertany a la campanya realitzada per les Nacions Unides amb el títol “No dejar a nadie atrás”. Es tracta d'una adaptació de la promesa central de l'Agenda 2030 pel Desenvolupament Sostenible: tothom ha de beneficiar-se del progrés del desenvolupament sostenible. Una de les fites de l'Objectiu 6 de Desenvolupament Sostenible (ODS 6) consisteix a garantir la disponibilitat i la gestió sostenible de l'aigua i el sanejament per a tots d'aquí a 2030. Per definició, això significa no deixar a ningú enrere. Aigües de Mataró es suma a aquesta campanya, fent-ne difusió. 

Feliç Dia Mundial de l’Aigua!