Back to top

L’Associació d’Abastaments d’Aigua ha fet entrega dels certificats de professionalitat a tres treballadors d’Aigües de Mataró

Dilluns, 1 d’abril a la seu de PIMEC, l’Associació d’Abastament d’Aigua va fer l’acte d’entrega dels certificats de professionalitat als participants en el procés d’acreditació de competències de les persones treballadores de les seves empreses associades.

Tres treballadors d’Aigües de Mataró han aconseguit el seu certificat en aquesta convocatòria.

L’Associació d’Abastament d’Aigua és una associació d’empreses que es dediquen al tractament, l’explotació, subministrament i sanejament d’aigües de Catalunya. El 2017 va signar un conveni amb la Generalitat de Catalunya per realitzar els procediments d’acreditació de competències del personal de les empreses que en formen part. Aquests procediments consisteixen, en una avaluació de les competències dels professionals per obtenir un certificat o un títol de formació professional, que acrediti els coneixements i l’experiència professional. Amb aquestes certificacions es busca professionalitzar el sector i millorant així la qualitat dels serveis de l’aigua.

L’any 2018 es va realitzar, les proves pilot, amb la participació de l’escola de Treball de Barcelona i l’Institut  Pere Martell de Tarragona.

La participació d’Aigües de Mataró en aquest procés suposa una inversió a mitjà llarg termini que dóna valor als coneixements adquirits per l’experiència dels treballadors i incrementa el capital humà de les companyies.