Back to top

Aigües de Mataró col·labora en les XVI Jornades Científiques de Mataró

Aigües de Mataró, com cada any, col·labora amb aquestes jornades signant  un conveni amb els organitzadors de les XVI Jornades Científiques de Mataró, patrocinant i col·laborant en l’entrega de premis en la Mostra de treballs de recerca, a càrrec d’estudiants de segon de batxillerat dels centres de Mataró.

Aquestes jornades s’inicien avui divendres 5 d’abril amb la mostra de treballs de recerca dels diferents centres educatius a la sala de Graus  del TecnoCampus Mataró-Maresme i continuen dissabte, 6 d’abril a la plaça Santa Anna amb les activitats de ciència al carrer i la XI Gimcana Científica sobre la taula periòdica.

Les activitats d’enguany estaran orientades a la taula periòdica perquè els organitzadors de les Jornades Científiques es volen sumar a l’Assemblea General de l’ONU i celebrar l'Any Internacional de la Taula Periòdica dels Elements Químics (IYPT 2019), amb el propòsit de celebrar la gènesi i el desenvolupament de la taula periòdica des del descobriment del sistema periòdic de Dmitri Mendeléiev, ara fa cent cinquanta anys.

Les jornades científiques contribueixen a transmetre i conscienciar de la importància de la ciència en el desenvolupament de la nostra societat, i fomentar en els estudiants l’interès per la recerca científica.

Us esperem aquest cap de setmana!