Back to top

Aigües de Mataró col·labora en la 42a Fira de l’Arbre i el Medi Ambient

Aquest cap de setmana, 7 i 8 de març, es celebrarà la Fira de l’Arbre i el Medi Ambient de Mataró al Parc Central i presentarà novetats respecte a edicions passades.

L’Associació Sempervirens ha agafat el relleu a L’Associació d’Amics de les Plantes, Animals i Jardins del Maresme, en l’organització de la fira i aposta per activitats enfocades en el respecte a la natura i el Medi Ambient.

Aquests valors estan alineats amb el compromís amb la sostenibilitat que manté Aigües de Mataró, per això s’ha signat un conveni a tres bandes amb l’Ajuntament, l’Associació Sempervirens i la companyia d’aigües per patrocinar aquest esdeveniment de la ciutat.

Dins de les activitats principals de la programació d’aquest cap de setmana, podem trobar xerrades sobre la fauna a la ciutat, la conservació i recuperació de les tortugues a les costes catalanes, la posidònia del Maresme, actuacions musicals, Ioga en família, conta contes i desfilada de gossos en adopció.

També ofereix tota classe de productes relacionats amb la floricultura i l’agricultura, artesania i alimentació.

La fira obrirà de 10 h a 21 h el dissabte i de 10 h a 20 h el diumenge.

Us esperem!