Back to top

Comunicat d’Aigües de Mataró en relació amb les mesures adoptades per fer front a la malaltia COVID-19

Seguint les recomanacions del departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya, i les mesures aprovades per l’Ajuntament de Mataró davant d’aquesta fase d’emergència 1 associada a la malaltia COVID-19,  Aigües de Mataró estableix mesures per protegir el servei essencial d’abastament d’aigua, la ciutadania i els seus treballadors.

A banda de les recomanacions generals de prevenció  per evitar la propagació del virus SARS-CoV-2, s’han pres mesures com separar equips, facilitar el teletreball, restricció de l’atenció presencial i donar prioritat a l’Atenció telemàtica i telefònica.  

Aquestes mesures estan pensades per evitar aglomeracions, poder tenir personal suficient per cobrir el servei de forma permanent, i mantenir el servei essencial de subministrament d’aigua a la ciutat de Mataró.

Les oficines d’Aigües de Mataró romandran tancades a l’atenció presencial excepte en casos excepcionals amb cita prèvia demanada per telèfon al 93 741 61 00 en hores d’oficines.  

Recomanem evitar els desplaçaments i cues i fer les vostres gestions mitjançant aquestes vies:

Oficina Virtual: https://oficinavirtual.aiguesmataro.com/

Telèfon: 93 7416100  Avaries  900 777 555

Correu electrònic: info@aiguesmataro.cat

L’atenció presencial restringida i aquest paquet de mesures s’aplicaran fins al 30 de març.

Us agraïm la vostra comprensió i col·laboració per fer front a aquesta situació excepcional.

Disculpeu les molèsties.