Back to top

Acte de presentació de la Càtedra d'Economia Circular

L'alcalde de Mataró, Il·lm. Sr. David Bote, us convida a la presentació de la Càtedra d’Economia Circular del TecnoCampus, que tindrà lloc de manera telemàtica el proper 5 de febrer de 2021 a les 12 h.

L’acte comptarà amb la participació del Sr. Manuel Mas, president del Consell d’Administració d’Aigües de Mataró i president del consell de direcció de la càtedra; el Sr. Carles Salesa, director tècnic del Consorci per al tractament de residus sòlids urbans del Maresme; el Sr. Josep Lluís Checa, director general del TecnoCampus; la Dra. Sònia Llorens, directora de la Càtedra: i el Dr. Jordi Bartrolí, professor emèrit de la UAB i membre del consell assesor de la Càtedra, que pronunciarà la conferència " L'economia circular com eina de resiliència. Covid-19, crisi econòmica i ambiental"

L’acte es podrà seguir en directe a través de YouTube.com/TecnoCampus