Back to top

Presentació de la Càtedra d'Economia Circular al TecnoCampus

La Càtedra d’Economia Circular neix com a instrument facilitador de la connexió del món del coneixement amb l’empresa i la ciutat i és impulsada pel TecnoCampus i l’Ajuntament de Mataró, amb el suport d’Aigües de Mataró i el Consorci per al Tractament de Residus Sòlids Urbans del Maresme.

L’acte, retransmès pel canal de YouTube del Tecnocampus,  es va iniciar a les dotze del migdia del passat divendres, 5 de febrer amb les paraules de benvinguda del Sr. Manuel Mas, president del Consell d’Administració d’Aigües de Mataró i president del consell de direcció de la Càtedra, que també va exercir de conductor de l’acte, donant pas a la intervenció del director general del TecnoCampus, Josep Lluís Checa.

Tot seguit la directora de la Càtedra, Sònia Llorens, va iniciar la presentació  on va remarcar la necessitat de fer una transició cap al model d’economia circular de manera urgent.

 

A continuació va intervenir el Sr. Carles Salesa, director tècnic del Consorci per al Tractament de Residus Sòlids Urbans del Maresme, un dels patrocinadors de la Càtedra. 

L’esdeveniment va comptar també amb la participació del Dr. Jordi Bartolí, professor emèrit de la UAB i membre del consell assessor de la càtedra, amb la conferència "Economia circular com eina de resiliència. Covid, crisi econòmica i ambiental".

L’acte va tancar amb la intervenció de l’alcalde destacant la importància de la renovació, la recerca i el coneixement per a superar els reptes de la ciutat.