Back to top

Aigües de Mataró ha finalitzat les obres de renovació de la xarxa dels carrers de Toledo i de Múrcia

L’actuació s’emmarcava dins el Pla de Renovació del Pla Director de l’Aigua de Mataró.

La societat municipal Aigües de Mataró ha finalitzat els treballs de renovació de les canonades de la xarxa d’abastament d’aigua potable dels carrers de Toledo, de Múrcia i la ronda de Joan Peiró, en el tram comprès entre el carrer de Cadis i el carrer de la Immaculada, al barri de Cirera.

Les obres estaven contemplades dins el Pla Director de l’Aigua de Mataró (PDAM 2011‐2025). S’han instal·lat 451 metres lineals de noves canonades de diferents diàmetres i una boca d’incendi per millorar la cobertura contra incendis de la zona. Està situada a la cantonada de la ronda de Joan Peiró amb el carrer de Cadis a l’alçada del número 34.

L’Ajuntament refarà al mes d’abril el tractament antilliscant que tenia el paviment.

El cost total de la realització de la millora de la xarxa d’abastament a la zona, ha estat de 192.734,3 € (IVA inclòs).

Volem agrair la paciència als veïns i veïnes de la zona.