Back to top

Comunicat AMSA

Comunicat sobre l’accident a les obres del Camí Ral

Un operari ha resultat ferit producte d'un accident ocasionat per la deflagració d'un cable elèctric a les obres que està realitzant l’Ajuntament i Aigües de Mataró al Camí Ral, en el tram entre l’avinguda de Jaume Recoder i el carrer de Cosme Churruca.

L’accident es va produir ahir dimarts a la tarda i s’estan investigant les circumstàncies dels fets. En aquest sentit, diversos responsables d’AMSA es van personar al lloc dels fets des d’instants després de l’accident.

L’operari accidentat va ser immediatament evacuat en helicòpter a l’hospital Vall d’Hebron i evoluciona favorablement de les seves ferides. Aigües de Mataró li desitja una ràpida recuperació.

Les obres de millora de les xarxes d’aigua i clavegueram i de reurbanització del Camí Ral de la Mercè van començar aquest mes de juliol i es realitzen conjuntament amb l’Ajuntament.

L’empresa Cosplaan, contractada per Aigües de Mataró, és l’executora de la millora de les xarxes d’aigua i clavegueram. Els treballs de l’obra continuaran, tot i que s’hauran d’aturar algunes tasques fins a la finalització de la investigació.