Back to top

Aigües de Mataró participa en la Setmana de la Natura amb una visita al dipòsit de Bellavista

Del 25 de maig al 5 de juny, se celebra una nova edició de la Setmana de la Natura amb una quarantena d’activitats repartides per a tota la ciutat.

Aigües de Mataró hi participa obrint les portes del dipòsit de Bellavista, situat al Parc dels Garrofers perquè la ciutadania pugui veure com és aquesta infraestructura per dins, conèixer de primera mà el cicle urbà de l’aigua a Mataró i aprendre mesures d’estalvi davant de la situació de sequera.

 

La visita tindrà lloc dilluns 29 de maig, a partir de les 18 h.

Cal Inscripció prèvia: ccalzado@aiguesmataro.cat

o al telèfon 93 741 61 00

 

La setmana de la Natura té  l’objectiu d’implicar la ciutadania en la conservació de la natura i el medi ambient i de promoure l’activitat comercial i empresarial al voltant del sector de la flor i la planta. Moltes de les activitats  que se celebren, estan vinculades als espais naturals de la ciutat, amb la voluntat de descobrir entorns i itineraris, sensibilitzar i divulgar sobre la importància de la natura, sobretot davant la situació actual d’alerta climàtica.

Totes les activitats programades a la Setmana de la Natura, organitzada per l’Ajuntament amb la col·laboració d’entitats ambientals, associacions veïnals, entitats esportives, divulgatives, Port de Mataró i Aigües de Mataró, es poden consultar al web www.visitmataro.cat i a les xarxes socials @vist_mataro.