Noticias

AMSA se suma a la concentració de les 12 davant de les seves oficines com a mostra de rebuig a l’empresonament de Jordi Cuixart i Jordi Sànchez, presidents d’ANC i Òmnium Cultural.

La Casa Capell us convida a participar en les activitats que portarà a terme durant els mesos d’octubre, novembre i desembre en col·laboració amb Aigües de Mataró.

Les activitats estan adreçades a tota la ciutadania, les entitats, els centres educatius i les empreses de Mataró i tenen l’objectiu de millorar la ciutat i el món on vivim i fer-lo més sostenible.

Aigües de Mataró ha publicat la seva Memòria d’activitats de l’any 2016. Amb aquesta memòria es pretén difondre les informacions i dades més significatives de la companyia en aquest darrer any.

És una oportunitat per conèixer a Aigües de Mataró des de dins, i entendre la feina que es fa des de cada àrea, per garantir un servei de qualitat en la gestió integral de l’aigua de la ciutat.

S’ha iniciat un procés per a la selecció d’un Peó Especialista de Xarxa d’Abastament d’Aigua, mitjançant procediment obert.

El termini de presentació de candidatures finalitza el pròxim dia 20 de setembre a les 14:00h.

Páginas