Aigües de Mataró recibe un reconocimiento por su compromiso con la Responsabilidad Social

19/11/2010
Durant la Nit amb Visió, acte central del Forum Innova 360º, impulsat per l’Insitut Municipal de Promoció Econòmica de Mataró i la Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme

L’empresa municipal Aigües de Mataró ha estat reconeguda durant la Nit amb Visió, celebrada a l’auditori del Centre de Congressos del Parc TecnoCampus Mataró-Maresme, per la seva tasca i compromís en polítiques de responsabilitat social. L’acte, dins del Fòrum Innova 360º, té com a objectiu destacar les empreses que han desenvolupat bones pràctiques en l’àmbit de la responsabilitat social. Aquest esdeveniment, que se celebra per tercer any consecutiu, puposa en un punt de trobada en temes d’innovació i emprenedoria emrpesarial.

D’aquesta manera, l’Institut Municipal de Promoció Econòmica de Mataró i la Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme premien les polítiques de la companyia municipal que centra les seves pràctiques responsables en l’àmbit laboral, mediambiental, de la salut i la seguretat

Aposta per la igualtat i la conciliación
En aquest sentit, Aigües de Mataró ha formalitzat recentment una política de conciliació de la vida personal, familiar i laborar, així com la d’igualtat. En l’actualitat, la companyia té 88 treballadors, dels quals el 27% són dones. La contractació del personal es basa en aplicar polítiques i criteris d’igualtat, capacitació i mèrit.

També s’ha elaborat un protocol per tenir cura del llenguatge no sexista en les comunicacions de la companyia, alhora que s’ha iniciat un treball pel desenvolupament d’un protocol d’assetjament sexuals per ser aplicat a l’empresa.