Aigües de Mataró no accedeix als domicilis particulars per fer inspeccions relacionades amb la sequera ni de qualsevol altre tipus.

23/02/2024
imatge d'una mà obrint una porta

Aquests darrers dies s’ha detectat un increment de consultes ciutadanes, alertant que han rebut la trucada o la visita de suposats tècnics d'Aigües de Mataró que els ofereixen, entre d'altres, informació o inspeccions per la sequera, a fi d'entrar als domicilis amb finalitats delictives.

AMSA vol remarcar que no fa visites a domicili, ni per a fer inspeccions als interiors dels habitatges o locals particulars, ni per a la comprovació de la qualitat de l'aigua. Qualsevol persona que es faci passar per treballador de la companyia per accedir a l'interior del domicili dels ciutadans està incorrent en un frau.

Aigües de Mataró porta a terme a diferents punts de la ciutat, xerrades sobre la sequera i les restriccions actuals, i vol recordar que l'aigua que se subministra a Mataró és analitzada diàriament pel Laboratori d'Aigües de Mataró. El laboratori està autoritzat per la Generalitat de Catalunya, i certifica que l’aigua disposa de totes les garanties i criteris sanitaris de qualitat per al consum humà, seguint el Reial decret 3/2023. Les analítiques també segueixen el programa de Vigilància i Control Sanitaris de les Aigües de Consum Humà de Catalunya, fixat per la Generalitat.

Si reben una trucada o una visita d’aquest tipus i tenen dubtes, poden trucar al nostre telèfon d’atenció al client 93 741 61 00 de dilluns a divendres, de 8 del matí a 14:30 de la tarda o enviar-nos la consulta a través del formulari de contacte de la nostra web.